dilluns, 27 d’abril del 2020

UN JOC NOU

Hola a tots aquesta setmana farem que cada persona s'inventi o modifiqui un joc dels que feim a les classes d'educació física.

Moltes vegades vosaltres em demanau per explicar jocs nous o que vos heu inventat. Doncs aquesta setmana és el vostre moment.

Podeu explicar un joc totalment nou inventat per vosaltres o podeu agafar un dels jocs de classe i canviar les normes, el material... i ho modificau.

Em podeu contestar a aquesta entrada en el blog amb la vostra aportació del joc o enviar-me un correu electrònic a vanesa@cpcanpastilla.com.


EXEMPLE:
 JOC POLIS I LLADRES: jugarem com ho hem fet sempre, 5 persones fan de polis i han d'intentar agafar a la resta de la classe i dur-la a la pressó. Una vegada esteim a la pressó els companys que encara no estan agafats poden salvar a la gent de la pressó si fan un "xoca"a la seva mà. Si els polis agafan a tots els lladres s'acaba la partida.
Modificació del joc: per córrer en aquesta joc tots han de fer-ho de lateral, tant els polis com els lladres. És a dir les normes són com sempre amb l'única modificació de com feim els desplaçaments.

Esper les vostres respostes a vanesa@cpcanpastill.com o contestant en el blog aquest missatge.

SALUT PER TOTS




9 comentaris:

  1. Hola Vanesa! Som en Nico y na Tania. Em cambiat el joc pescadors y peixos. Cambi: Quan m' enxampen he de fer pedra, paper o tisores. Si guanya el que m'enxampa he d'anar al mig del camp, si no em guanya, em puc anar a l'altre costat del camp.

    ResponElimina
  2. Hola Vanesa,soy Miguel Ángel Exposito Lara.He cambiado el juego de mato,el cambio que he hecho:
    Que se vale dar a todo el cuerpo y que si te lanzan el balon lo puedas chutar con el pie.

    ResponElimina
  3. Hola Vanesa soy Nahuel Villahoz Belaunzarán la regla del juego que cambio es de voleibol: que se puedan dar más de tres pases antes de tirar por ejemplo que se puedan dar seis pases i después tirar. Abrazos

    ResponElimina
  4. Hola Vanesa soy Nahuel Villahoz Belaunzarán la regla que cambio es de voleibol: que se puedan dar más de tres pases antes de tirar por ejemplo seis pases y después tirar

    ResponElimina
  5. Hola Vanesa soy isaac el juego que me voy a inventar es el gato i el ratón Ejemplo:el ratón tendrá 3 guardias para salvarse si se mete en un lugar de esos el gato se resivira una monestacion es quedarse una estatua como 20 segundos y si el gato pilla al ratón la monestacionn será saltar la comba 10 veces

    ResponElimina
  6. Hola Vanesa soy isaac el juego que me voy a inventar es el gato i el ratón Ejemplo:el ratón tendrá 3 guardias para salvarse si se mete en un lugar de esos el gato se resivira una monestacion es quedarse una estatua como 20 segundos y si el gato pilla al ratón la monestacionn será saltar la comba 10 veces

    ResponElimina