dijous, 28 de gener del 2016

KASSIM I MOUTINHO ENS VISITEN

Dia 27 de gener els jugador Kassim i Moutinho del R.C.D.Mallorca han fet una visita al nostre centre. Han estat una hora amb nosaltres i ens hem  divertit. molt.
Primer els hem rebut amb l'himne del Mallorca i després hem fet una roda de premsa amb ells, més tard un alumne del nostre centre ha fet un repte amb ells i ha jugat a fer "toques" de futbol.
A continuació ens han xerrat un poc de la seva situació personal, del futbol  i de la importància d'estudiar perquè és molt difícil arribar a ser un professional del futbol i per tant és molt important tenir una bona formació per la vida.
A la fi hem fet un sorteig de dues entrades pel pròxim partit del Mallorca a casa i més tard ens han firmat autògrafs i ens han regalat pòsters. També ens hem fet fotos amb ells.
A continuació les FOTOS i el VÍDEO d'aquesta visita.
Moltes gràcies.


 FOTOS                                     VÍDEO
              https://www.facebook.com/RCDMallorcaOficial/videos/10153388849147717/?pnref=story

TERCER I QUART JUGUEN A XAPES

Els alumnes de segon cicle estan fent una unitat didàctica de jocs populars i a continuació mostram un dia jugant a xapes.
FOTOS

               

dijous, 14 de gener del 2016

VISITA DE DOS JUGADORS DEL REAL MALLORCA A LA NOSTRA ESCOLA

El dia 27 de gerner de 2016 els alumnes de cinquè i sisè tindran la sort de poder gaudir de la presència de dos jugadors del Mallorca. Vindran a fer-nos una petita xerrada del món del futbol i aprofitaran per signar posters i a més a més sortejaran dues entrades per veure el següent partit del Mallorca a Son Moix.
Els jugadors que ens visitaram són: MOUTINHO I KASSIM.


Resultado de imagen de FOTO KASSIM JUGADOR MALLORCA    KASSIM


Resultado de imagen de FOTO MOUTINHO JUGADOR MALLORCA  MOUTINHO